| SLIKTAS ZIŅAS! | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
ARMISS
Number of posts : 235 Reputācija : 8 Join date : 20.06.10 Age : 29 Dzīvesvieta : Dunava
| Tēma: SLIKTAS ZIŅAS! Piektdiena Jūlijs 02, 2010 3:24 pm | |
| Esmu novērojis, ka pēdējās nedēļas laikā forums ir palicis pavisam neaktīvs! Ja iepriekš varēja novērot ~4 aktīvus lietotājus, tad tagad nevienu! Manuprāt forumu ir jācenšas popularizēt! Reklamējot citos saitos! Ja vēl kādi ieteikumi rakstiet! | |
|
| |
Guzha
Number of posts : 34 Reputācija : 0 Join date : 14.06.10
| Tēma: Re: SLIKTAS ZIŅAS! Piektdiena Jūlijs 02, 2010 5:23 pm | |
| Es domāju vaig izdomāt ko tādu kas piesaistītu cilvēkus! | |
|
| |
Danjiks Admin
Number of posts : 256 Reputācija : 34 Join date : 14.06.10 Age : 30 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Re: SLIKTAS ZIŅAS! Piektdiena Jūlijs 02, 2010 10:02 pm | |
| Un jūs domājat, ka man viss jādara?
Loģiski, ka es viens neko nevaru izdarīt, tad palīdzat | |
|
| |
Bartulis
Number of posts : 70 Reputācija : 17 Join date : 19.06.10
| Tēma: Re: SLIKTAS ZIŅAS! Piektdiena Jūlijs 02, 2010 10:20 pm | |
| Vajag uztaisīt banneri un bāzt dažādās lapās Vajag teikt draugiem, vajag ielikt kādu "rozīnīti" saitā, kas piesaistītu lietotājus | |
|
| |
Danjiks Admin
Number of posts : 256 Reputācija : 34 Join date : 14.06.10 Age : 30 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Re: SLIKTAS ZIŅAS! Piektdiena Jūlijs 02, 2010 10:25 pm | |
| Es varētu uztaisīt baneri, bet man nav PS. Man jau bija tāda ideja domāju, ka uztaisīšu tad kad varēšu. ( jūlija beigās) bet būtu labi ja jūs piedāvātu savus variantus | |
|
| |
Danjiks Admin
| Tēma: Re: SLIKTAS ZIŅAS! Sestdiena Jūlijs 03, 2010 2:50 am | |
| paši jūs to veidojat redz nekas nenotiek kas man par visu jādomā? tpc es paņēmu adminus kuri palīdzētu piesaistiet jūs cilvēkus turnīram un moš arī kāds kļūs aktīvs + es jūs nenosodu par to ka sēžat NHLLV, bet ja jums nepatīk tas, ka šeit nav aktivitātes tā ir jūsu vaina jūs NHLLV sežat dienu un nakti bet šeit ienākat uz 1 min
ko tad vēl var vēlēties? | |
|
| |
Janis95
Number of posts : 8 Reputācija : 0 Join date : 29.06.10
| Tēma: Re: SLIKTAS ZIŅAS! Sestdiena Jūlijs 03, 2010 3:02 am | |
| - ARMISS rakstīja:
- Manuprāt forumu ir jācenšas popularizēt! Reklamējot citos saitos!
Ja vēl kādi ieteikumi rakstiet! Jā man ir ieteikums ja tev kas nepatik tad popularize nevis runā! | |
|
| |
Danjiks Admin
| Tēma: Re: SLIKTAS ZIŅAS! Sestdiena Jūlijs 03, 2010 3:07 am | |
| - ARMISS rakstīja:
- Esmu novērojis, ka pēdējās nedēļas laikā forums ir palicis pavisam neaktīvs! Ja iepriekš varēja novērot ~4 aktīvus lietotājus, tad tagad nevienu! Manuprāt forumu ir jācenšas popularizēt! Reklamējot citos saitos!
Ja vēl kādi ieteikumi rakstiet! + es uzzināju, ka tu NHLLV ieliki pamācību. Šeit kkā nevienu neredzu. ŽĒL? Tu pats tikai radi šo neaktīvo vidi, neposto. 2 cilvēki 100% kuri šeit tikko sūdzejās visu laiku posto NHLLV, bet sūdzās, ka te nav aktīvi. Jūs sēžat tur visu dienu, bet šeit ienākat uz 2 min. KĀDA AKTIVITĀTE? | |
|
| |
ARMISS
Number of posts : 235 Reputācija : 8 Join date : 20.06.10 Age : 29 Dzīvesvieta : Dunava
| Tēma: Re: SLIKTAS ZIŅAS! Sestdiena Jūlijs 03, 2010 3:37 am | |
| Ja vajag es to pamācību ielikšu arī te! Vienkāršī es te neredzu vajadzību pēc šis pamācības! Bet es es tur NHLLV esmu tikai dēļ tā LSHL! Paskaties uz postiem! Cik pa dažām nedēļām esmu postojis te, un cik pa vairākiem mēnešiem esmu postojis tur! Es jau biju shito ielicis dr.lv!!!! | |
|
| |
Danjiks Admin
| Tēma: Re: SLIKTAS ZIŅAS! Sestdiena Jūlijs 03, 2010 3:42 am | |
| Posti neko neizsaka.
1. Puse no tiem postiem ir bezjēdzīgi strīdi ar Robi 2. Tu pats pēdējās dienas neko neesi postojis, tpc nerunā par citiem 3. Ja gribi, lai forums ir aktīvs dari arī kko tu, nevis sūdzies, ka nekas nenotiek
PATS GALVENAIS, PAR TIEM POSTIEM, NU UN? VRB TU VARI NEPOSTOT, BET TU ESI ONLINE VISU LAIKU NHLLV | |
|
| |
ARMISS
| Tēma: Re: SLIKTAS ZIŅAS! Sestdiena Jūlijs 03, 2010 4:00 am | |
| Arī šeit esmu visulaiku ONLINE! Man nav jēgas Log out! Tāpat man personīgs dators, neviens nelīdīs caur manu profilu šajā forumā! | |
|
| |
Danjiks Admin
| Tēma: Re: SLIKTAS ZIŅAS! Sestdiena Jūlijs 03, 2010 4:08 am | |
| Kāds sakars ar Logout?
Ja? Baigi aktīvais esi | |
|
| |
ARMISS
| Tēma: Re: SLIKTAS ZIŅAS! Sestdiena Jūlijs 03, 2010 4:31 am | |
| - Danjiks rakstīja:
- Kāds sakars ar Logout?
Ja? Baigi aktīvais esi Kāpēc man vienam būt aktīvam? Ja neredzēju forumā dzīvibas paziimes ko tad man pa visiem topikiem vienam postot? | |
|
| |
Danjiks Admin
| Tēma: Re: SLIKTAS ZIŅAS! Sestdiena Jūlijs 03, 2010 4:35 am | |
| Citi leks ārā pa logu arī leksi?
Tev jādara viss tas pats ko dara citi?
Iesāc aktivitāti un tad arī citi kko postos | |
|
| |
ARMISS
| Tēma: Re: SLIKTAS ZIŅAS! Sestdiena Jūlijs 03, 2010 4:55 am | |
| - Danjiks rakstīja:
- Citi leks ārā pa logu arī leksi?
Tev jādara viss tas pats ko dara citi?
Iesāc aktivitāti un tad arī citi kko postos Tas tā! Tagad vairāk jādomaa kā piesaitīt lietotājus vairāk! | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: SLIKTAS ZIŅAS! | |
| |
|
| |
| SLIKTAS ZIŅAS! | |
|