Danjiks Admin
Number of posts : 256 Reputācija : 34 Join date : 14.06.10 Age : 30 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Re: Piesakies par administrātoru Trešdiena Jūnijs 23, 2010 4:29 am | |
| Tad tu arī drīz dabūsi adminu | |
|
ARMISS
Number of posts : 235 Reputācija : 8 Join date : 20.06.10 Age : 29 Dzīvesvieta : Dunava
| Tēma: Re: Piesakies par administrātoru Trešdiena Jūnijs 23, 2010 4:38 am | |
| Es centīšos vairāk dabūt tādus, kas ir aktīvi! | |
|
robis611
Number of posts : 190 Reputācija : 7 Join date : 15.06.10 Dzīvesvieta : LIEPAJA
| Tēma: Re: Piesakies par administrātoru Trešdiena Jūnijs 23, 2010 2:26 pm | |
| - ARMISS rakstīja:
- Danjiks rakstīja:
- Nolēmu nevilkt garumā!!!
Par administratoriem tiek pasludināti
1. Guzha 2. eadbrect1
Jautāsiet kapēc?
Tad lūk kapēc.
Šobrīd forums nav īpaši aktīvs, tpc man vjg cilvēkus kuri spēja palīdzēt foruma pilnveidošanā, nevis citu lietotāju brīdināšanā. Šie divi cilvēki to ir apliecinājuši.
Nākamie divi admini būs tad kad forumā būs vairāk cilvēku, tpc jūs varat saukt cilvēkus uz šo forumu, un tā kļūsiet par adminiem.
Šie divi ir [size=18 Un es ? 1. ARMISS 2. piparkuka[/size] Nesapratu! Kas šie divi ir? Un es ? | |
|
ARMISS
Number of posts : 235 Reputācija : 8 Join date : 20.06.10 Age : 29 Dzīvesvieta : Dunava
| Tēma: Re: Piesakies par administrātoru Trešdiena Jūnijs 23, 2010 5:01 pm | |
| - robis611 rakstīja:
- ARMISS rakstīja:
- Danjiks rakstīja:
- Nolēmu nevilkt garumā!!!
Par administratoriem tiek pasludināti
1. Guzha 2. eadbrect1
Jautāsiet kapēc?
Tad lūk kapēc.
Šobrīd forums nav īpaši aktīvs, tpc man vjg cilvēkus kuri spēja palīdzēt foruma pilnveidošanā, nevis citu lietotāju brīdināšanā. Šie divi cilvēki to ir apliecinājuši.
Nākamie divi admini būs tad kad forumā būs vairāk cilvēku, tpc jūs varat saukt cilvēkus uz šo forumu, un tā kļūsiet par adminiem.
Šie divi ir [size=18 Un es ? 1. ARMISS 2. piparkuka[/size] Nesapratu! Kas šie divi ir? Un es ? Es nezini vai man ir taisnība, bet man liekas Danjiks mani un piparkuku izvēlējās tāpēc, ka mus ir lielāka pieredze, nekā tev! | |
|
Danjiks Admin
Number of posts : 256 Reputācija : 34 Join date : 14.06.10 Age : 30 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Re: Piesakies par administrātoru Trešdiena Jūnijs 23, 2010 5:14 pm | |
| Administrātori izvēlēti.
Uz laiku slēdzu | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: Piesakies par administrātoru | |
| |
|